Fri frakt och fri retur i 30 dagar

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Säljare deltid/heltid - Stockholm (nyöppning)

Om oss

Nividas Eyewear är en snabbväxande utmanare i en konservativ optikbransch – med ett eget varumärke, sjukt snygg design och fasta priser kan vi erbjuda ett mycket mer intressant alternativ än de stora tråkiga optik-kedjorna. Vi är ett ungt bolag med låg medelålder bland alla anställda, vi är flexibla och snabbrörliga och jobbar hårt men har samtidigt kul på jobbet. Vi säljer våra produkter online, samt via tre butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Är du en resultatinriktad säljare med fokus på kunden?
Tycker du att det är utvecklande att tillsammans med ett team arbeta mot högt uppsatta mål?

Nu söker vi Säljare på både heltid samt deltid till vår nya butik som öppnar i april på Odenplan, Stockholm. Du kommer att få arbeta i en ny butik med vårt senaste koncept och du blir en tydlig ambassadör för Nividas då butiken kommer att vara placerad i ett område med hög trafik. Du är en lagspelare som anser att lösa kunders behov är roligast i världen. Du tycker om mode och vill vara en del av ett expansivt och innovativt bolag. Du är ansvarstagande och sprider energi till både kollegor och kunder.

Tidigare erfarenheter

- Detaljhandel, gärna ett års erfarenhet.
- Om du har erfarenhet av Optikbranschen är detta ett plus dock inget krav.Om tjänsten

- Tillträde i starten av april
- Jobb i nya butiken på Odenplan samt nuvarande butik på Norrlandsgatan
- Deltid samt heltid
- Rekryteringen sker löpande.Ansökan

Om du känner att vi är en perfect match så maila ditt cv till jobb@nividas.com. Märk ditt mail med ”Säljare”, ange även hur mycket du vill arbeta.