20 % på alla progressiva glasögon.

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Säljare/optikerassistent - extra (Göteborg)

Om oss

Nividas Eyewear är en snabbväxande utmanare i en konservativ optikbransch – med ett eget varumärke, sjukt snygg design och fasta priser kan vi erbjuda ett mycket mer intressant alternativ än de stora tråkiga optik-kedjorna. Vi är ett ungt bolag med låg medelålder bland alla anställda, vi är flexibla och snabbrörliga och jobbar hårt men har samtidigt kul på jobbet. Vi säljer våra produkter online, samt via tre butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om tjänsten

Just nu söker vi en säljare/optikerassistent till butiken i Göteborg (Östra Hamngatan 29) med start så snart som möjligt – du ska kunna jobba ca 1-3 pass per vecka, med varierade tider (ibland hela dagar, ibland t ex eftermiddagar) på vardagar och helger. Vi tillämpar kollektivavtal för butiksanställda.

Vi ser helst att du som söker är mycket social och har ett stort intresse för design och mode – du är positivt lagd och har väldigt lätt för att ta emot kunder, samt älskar att sälja.

Om du har tidigare erfarenhet från optikbranschen är det ett plus, men det är inget krav.

Du gillar Nividas som varumärke och koncept och känner att du skulle vara en bra ambassadör för märket – samt trivs i en ung och flexibel organisation.

Om du har tidigare erfarenhet från optikbranschen eller studerar till optiker eller optikerassistent så är det ett stort plus, men det är inget krav. Din personlighet och förmåga att hantera kunder är det mest avgörande.

Ansökan

Skicka CV samt några rader om varför just du är perfekt för denna tjänst till jobb@nividas.com. Skriv "Säljare / Optikerassistent Stockholm, extra" i subject-/ämnesraden. Intervjuer sker löpande för lämpliga kandidater.