Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.
Nividas x Säker Stil

Vårens stilsäkraste solglasögon

I mars 2018 lanserar Nividas en minikollektion i samarbete med Säker stil, en solglasögonmodell tillverkad av biologiskt nedbrytbart acetat från Italien. Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret har designat modellen tillsammans med Nividas, resultatet är en markant solglasögonmodell i tre olika färger med subtila influenser från 60-talet.

- Vi har utgått från vad vi älskar och arbetat fram en statement-accessoar som förhöjer din look. En stilsäker båge som blir en given klassiker i garderoben, säger Säker stil-duon Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret.

- Att samarbeta med ett smart, spännande, svenskt kvalitetsmärke som Nividas känns fantastiskt roligt, fortsätter duon.


Signa upp dig för mer info när kollektionen släpps


Solglasögon Nividas x Säker Stil

Alla Nividas modeller är unisex, så även Nividas x Säker stil. 
Nividas x Säker Stil

Efter designstadiet tar det upp till 4 månader att tillverka modellen, en process där solglasögonen bearbetas för hand för att få riktigt bra finish.

 
Nividas x Säker Stil

Modellen är tillverkad i ett råmaterial från italienska Mazzucchelli som består av naturliga komponenter och är biologiskt nedbrytbart.

 
Solglasögon Nividas x Säker Stil

Limiterad upplaga

Nividas x Säker Stil lanseras i begränsad upplaga i tre färger. De kommer med ett specialdesignat puderrosa fodral. I slutet av mars 2018 släpps samarbetet på Nividas.com samt i Nividas butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nividas x Säker Stil

Om Säker stil

Modeplattformen Säker stil grundades 2015 och drivs av Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret. Säker stil tipsar om trender och ger stilråd, bland annat genom Säker stil-podden, samt på instagram @sakerstil och i bokform.