Hur det började

2014 startade Nividas efter att en av grundarna inte kunde hitta ett par schyssta glasögon utan att fullkomligt länsa sin skrala studentkassa för närmaste månaden. Idén om att göra något annorlunda i den ganska konventionella branschen började växa och några år senare så finns samma mål kvar, att utmana med ett snyggare, enklare och smartare koncept för glasögon.

Nividas affärsidé

Vi grundades med avsikten att bli nykomlingen till det redan existerande glasögonutbudet på marknaden. Vårt mål har sedan dess alltid varit att sälja prisvärda, snygga glasögon i bästa möjliga kvalité. Det ska inte vara komplicerat att köpa sig nya bågar, det ska vara enkelt.

En ny typ av optiker

Något så tekniskt och exakt som synkorrektion behöver inte bli trist eller svårförståeligt. Vi vill att ett besök hos våra optiker ska kännas som en härlig, lärorikt möte med en person som är mån om att ge dig bäst möjliga lösning för just din ögonhälsa.

Inga mellanhänder

Vi designar våra bågar på huvudkontoret i Stockholm och tillverkar dem sedan utan mellanhänder för att kunna hålla ner priserna. Du kan alltid räkna med fasta låga priser oavsett slipningsgrad och alla våra priser inkluderar båge, glas och glas-behandligar. Det blir helt enkelt enklast för dig som kund på det viset. Bra va?

Låna hem provbågar

Hos oss kan du låna hem 3 par glasögon i 5 dagar, du betalar endast för frakten.

×