Premiumglas

Våra optiska glas är gjorda av det mycket slittåliga materialet polykarbonat och är behandlade med antirep-, reflex-, smuts- och vattenavvisande behandlingar, samt blockerar farlig UV-strålning. Läs mer om våra olika glas och tilläggsbehandlingar nedan.

1899 SEK

Enkelslipade glasögon

Enkelslipade glasögon har samma styrka över hela glasytan och är för dig som endast har ett typ av synfel – t.ex. närsynthet eller översynthet

4699 SEK

Progressiva glasögon

Progressiva glasögon har flera styrkor i glaset så att du ser skarpt på både kort, mellan och långt avstånd utan att behöva byta mellan olika glasögon. Står det "ADD" på ditt recept kan detta val vara aktuellt. Vårt progressiva glas är ett premiumglas sett till marknaden och kostar upp emot dubbelt så mycket hos andra optiker.

1899 SEK

Glasögon utan styrka

Alla våra bågar går att få med glas utan styrka. Det är samma kvalitetsglas (inkl. antirep- och antireflexbehandlingar) som vi använder till våra slipade glasögon men utan styrka.

Behandlingar

TIll alla våra optiska glas bjuder vi på smuts- antirep- och antireflexbehandlingar, något som du brukar behöva betala extra för hos traditionella optiker. Vi erbjuder även ett antal tilläggsbehandlingar.

1000 SEK

Fotokromatiska glas

Genomskinliga glas som tonas när de kommer i kontakt med UV-ljus. Smidigt för dig som växlar mycket mellan att vara på inomhus och utomhus i solen. Fotokromatiskt glas kostar 1000 SEK som tillägg och kommer i färgerna grå eller brun.

499 SEK

Blåljusfilter

Ljuset från din tv, dator, surfplatta och telefon innehåller en hög andel blått ljus vilket har visat sig vara en riktig bov i vardagen. Förutom att det blåa ljuset kan rubba dina melatonin-nivåer, vilket får dig att sova sämre, kan det också öka risken för trötta ögon och huvudvärk. För att motverka detta erbjuder vi blåljusfilter som blockerar delar av det blåa ljuset.

699 SEK

1.74 index glas

Har du höga styrkor, där cylinder + sfär summerar till +6/-6 eller mer, rekommenderar vi dig att välja Index 1.74-glas för att glasen ska bli så tunna som möjligt.

×