Final Sale! Nu 70% på alla rea-solglasögon

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Optiker - heltid el deltid (Malmö)

Om oss

Vi är ett ungt, snabbväxande företag som designar, tillverkar och säljer vårt eget glasögonmärke – Nividas Eyewear – dels i vår webshop www.nividas.com, och dels i våra egna butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sedan vår lansering för snart 5 år sedan har Nividas uppmärksammats i bl.a. Café Magazine, Plaza Interiör, Damernas Värld, Dagens Industri, Style.com, Femina, Mama, Rodeo.net, Modette, Expressen Mode, Sofis Mode, Metro Mode, Plaza Kvinna, ehandel.se, m.fl. År 2016 vann vi Cafés stora modepris inom kategorin "Årets glasögonmärke".

Vår butik i Malmö öppnades under hösten 2017 och ligger på Södra Förstadsgatan 25 i centrala Malmö. Butiken är designad av våra arkitekter PartBukowska för att ge en inspirerande och modern shoppingupplevelse, till skillnad från traditionella optiker med en mer klinisk kundupplevelse – det är en mindre butik med avslappnad och trevlig stämning.

Nividas erbjuder kompletta enkelslipade glasögon (med styrkor och behandlingar) för 1699 kr, kompletta progressiva glasögon för 3499 kr och solglasögon med polariserat solglas från 999 kr. Med våra priser vill vi att våra kunder ska kunna variera sina glasögon och solglasögon, precis som man gör med jeans, sneakers eller andra accessoarer.

Om tjänsten

Just nu söker vi en legitimerad optiker till butiken i Malmö på heltid eller deltid, med start så snart som möjligt.

Vi har toppmodern utrustning från Topcon, och arbetar med Rodenstock som glasleverantör.

Vi ser helst att du som söker är mycket social och har ett stort intresse för design och mode – du är positivt lagd och har väldigt lätt för att ta emot kunder. Du fungerar mycket bra i ett team, och tycker det är kul att ta ansvar samt hjälpa till med att finslipa processer och rutiner – samt trivs i en ung och flexibel organisation.

Du har arbetat som optiker i minst ett par år, och känner dig trygg med att ta ansvar för hela processen kring kundernas synundersökningar, glasbeställningar mm.

Du gillar Nividas som varumärke och koncept och känner att du skulle vara en bra ambassadör för märket.

Skicka din CV samt några rader om varför just du passar bra för denna tjänst till jobb@nividas.com, märk mailet med Optiker Malmö i ämnesraden. Tjänsten tillsätts så snart som möjigt.