Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Optikerassistent/Säljare - heltid (Stockholm)

Tjej men transparenta glasogon

Om oss

Vi är ett nystartat, snabbväxande företag som designar, tillverkar och säljer vårt eget glasögonmärke – Nividas – dels i vår webshop www.nividas.com, och dels i våra egna butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sedan vår lansering för cirka 4 år sedan har Nividas uppmärksammats i bl.a. Café Magazine, Plaza Interiör, Damernas Värld, Dagens Industri, Style.com, Femina, Mama, Rodeo.net, Modette, Expressen Mode, Sofis Mode, Metro Mode, Plaza Kvinna, ehandel.se, m.fl. År 2016 vann vi Cafés stora modepris inom kategorin "Årets glasögonmärke".

Nividas erbjuder kompletta enkelslipade glasögon (med styrkor och behandlingar) för 1499 SEK, kompletta progressiva glasögon för 3499 SEK och solglasögon med polariserat solglas från 899 SEK. Med våra priser vill vi att våra kunder ska kunna variera sina glasögon och solglasögon, precis som man gör med jeans, sneakers eller andra accessoarer – och samtidigt erbjuda ett roligare koncept än de stora optikerkedjorna.

Vår nya butik i Stockholm öppnades under sommaren 2018 och ligger centralt placerad mitt i city på Norrlandsgatan 10. Här finns hela vår glasögon- och solglasögonkollektion, och vi utför synundersökningar på plats.

Vi är ett ungt företag med en mindre organisation där alla medarbetare får vara med och påverka rutiner och arbetssätt, samt bolagets övergripande strategi. Vi har ofta aktiviteter för personalen utanför det dagliga arbetet och är måna om att bibehålla en positiv stämning i teamet.

Om tjänsten

Just nu söker vi en säljare/optikerassistent till butiken i Stockholm med start omgående – du ska kunna jobba heltid vilket innebär ett varierat schema med arbetspass på vardagar och helger. Vi tillämpar kollektivavtal för butiksanställda.

Som säljare/optikerassistent tar du hand om kunder i butiken, hjälper till med val av glasögon, samt hanterar beställningar. Du hjälper även till med administration i form av beställningar till vårt glaslabb, kontroll av färdiga glasögon, hanterande av eventuella reparationer, mm mm.

Vi ser helst att du som söker är mycket social, väldigt positiv, har hög energi och älskar att ta emot kunder och sälja. En av de viktigaste egenskaperna för tjänsten är att kunna skapa fantastiska kundupplevelser för våra besökare. Du har också ett stort intresse för design och mode, samt är ordningsam och strukturerad.

Om du har tidigare erfarenhet från optikbranschen och/eller modebranschen är det ett plus, men det är inget krav.

Du gillar Nividas som varumärke och koncept och känner att du skulle vara en bra ambassadör för märket – samt trivs i en ung och flexibel organisation.

Skicka din CV samt några rader om varför just du passar bra för denna tjänst till jobb@nividas.com. Skriv "Optikerassistent" i subject-/ämnesraden. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.