Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Optikerassistent - deltid (Stockholm)

Tjej men transparenta glasogon

Om oss

Vi är ett nystartat, snabbväxande företag som designar, tillverkar och säljer vårt eget glasögonmärke – Nividas – dels i vår webshop www.nividas.com, och dels i våra egna butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sedan vår lansering för cirka 4 år sedan har Nividas uppmärksammats i bl.a. Café Magazine, Plaza Interiör, Damernas Värld, Dagens Industri, Style.com, Femina, Mama, Rodeo.net, Modette, Expressen Mode, Sofis Mode, Metro Mode, Plaza Kvinna, ehandel.se, m.fl. År 2016 vann vi Cafés stora modepris inom kategorin "Årets glasögonmärke".

Nividas erbjuder kompletta enkelslipade glasögon (med styrkor och behandlingar) för 1499 SEK, kompletta progressiva glasögon för 3499kr och solglasögon med polariserat solglas från 899 SEK. Med våra priser vill vi att våra kunder ska kunna variera sina glasögon och solglasögon, precis som man gör med jeans, sneakers eller andra accessoarer.

Vår nya butik i Stockholm öppnades under våren 2018 och ligger centralt placerad mitt i city på Norrlandsgatan 10. Här finns hela vår glasögon- och solglasögonkollektion, och vi utför synundersökningar på plats.

Vi är ett ungt företag med en mindre organisation där alla medarbetare får vara med och påverka rutiner och arbetssätt, samt bolagets övergripande strategi. Vi har ofta aktiviteter för personalen utanför det dagliga arbetet och är måna om att bibehålla en positiv stämning i teamet.

Om tjänsten

Just nu söker vi en säljare/optikerassistent till butiken i Stockholm med start så snart som möjligt – du ska kunna jobba ca 1-3 pass per vecka, med varierade tider (ibland hela dagar, ibland t ex eftermiddagar) på vardagar och helger. Vi tillämpar kollektivavtal för butiksanställda.

Vi ser helst att du som söker är mycket social och har ett stort intresse för design och mode – du är positivt lagd och har väldigt lätt för att ta emot kunder, samt älskar att sälja.

Om du har tidigare erfarenhet från optikbranschen eller studerar till optiker eller optikerassistent så är det ett stort plus, men det är inget krav.

Du gillar Nividas som varumärke och koncept och känner att du skulle vara en bra ambassadör för märket – samt trivs i en ung och flexibel organisation.

Skicka din CV samt några rader om varför just du passar bra för denna tjänst till jobb@nividas.com. Skriv "Optikerassistent" i subject-/ämnesraden. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.