Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Moscow

 • Moscow Moscow
Sätt färg på tillvaron i vår senaste modell Moscow. Med lätt tonade glas kan denna oktagonformade metallbåge användas på stan, på middagen och senare på klubben. Moscow är vårt bästa tips för att smygstarta våren – tillverkade i ett limiterat antal!
 • + Produktinformation
  - Tillverkade i metall med nickelfri behandling.

  - Lätt tonade CR 39-linser (ej polariserade)

  - Storlek: 52-19-145. (Medium)

  - Unisex.
 • + Recept
  Boka tid för en synundersökning hos oss eller ladda upp ditt glasögonrecept från din optiker i kassan.
 • + Leveranstider / Fri frakt och retur
  Solglasögon utan styrka levereras inom 2-4 arbetsdagar, enkelslipade solglasögon levereras inom 10-12 arbetsdagar. Kostnadsfri frakt och fri retur i 30 dagar.
899 :-
Färg

* Obligatoriska fält

899 :-

SÅHÄR FUNKAR DET

 • Recept glasögon

  Har du ett recept?

  Kanon, det laddar du upp när du avslutar ditt köp. Det går också bra att skicka ditt recept till oss i efterhand på hello@nividas.com

 • Boka en synundersökning

  Behöver du en synundersökning?

  Boka en gratis synundersökning här eller i butiken på Vallgatan 12 och Östra Hamngatan 29 i Göteborg eller på Södra Förstadsgatan 25 i Malmö. Där hjälper våra duktiga legitimerade optiker dig med allt från komplett synundersökning till beställning av glasögon.

  Boka en undersökning
 • Låna hem glasögon

  Svårt att bestämma dig?

  Vi tycker det ska vara lätt att välja rätt. Därför kan du som har svårt att välja låna hem tre par glasögon helt kostnadsfritt. Ditt hemlån är giltigt i upp till fem dagar, så att du kan ta din tid och hitta det perfekta paret i lugn och ro.

  Mer om hemlåning


Kvalitet till låga priser

Ett lågt pris betyder inte att vi tummar på kvalitet. Tvärtom. För att tillverka en båge behövs fyra månader av omfattande hantverk och kvalitetskontroller. Däremellan har vi valt bort traditionella mellanhänder, som gör att vi kan erbjuda kvalitetsglasögon till ett rimligt pris – direkt från oss till dig.

 • Design av våra glasögon

  Design

  Alla design och produktutveckling av våra glasögon sker från kontoret i Stockholm.

 • Tillverkning av våra glasögon

  Tillverkning

  Tillverkningen sker i cellulosaacetat, en konstfiber utvunnen ur cellulosa från växtriket, som bidrar till varje båges unika uttryck. Därefter bearbetas det för hand till tunna block där front och skalm skärs ut. Samtidigt slipas och monteras våra glas på Nividas labb i Tyskland.

 • Försäljning av våra glasögon

  Försäljning

  All försäljning sker på nividas.com och i våra egna butiker. Utan onödiga mellanhänder kan vi alltid erbjuda hög kvalitet till ett lågt pris.