Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Marketing Intern

Om oss

Vi är ett nystartat, snabbväxande företag som designar, tillverkar och säljer vårt eget glasögonmärke – Nividas – dels i vår webshop www.nividas.com, och dels i våra egna butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sedan vår lansering för cirka 3 år sedan har Nividas uppmärksammats i bl.a. Café Magazine, Plaza Interiör, Damernas Värld, Dagens Industri, Style.com, Femina, Mama, Rodeo.net, Modette, Expressen Mode, Sofis Mode, Metro Mode, Plaza Kvinna, ehandel.se, m.fl. År 2016 vann vi Cafés stora modepris inom kategorin "Årets glasögonmärke".

Nividas erbjuder kompletta enkelslipade glasögon (med styrkor och behandlingar) för 1499 SEK, kompletta progressiva glasögon för 3499kr och solglasögon med polariserat solglas från 899 SEK. Med våra priser vill vi att våra kunder ska kunna variera sina glasögon och solglasögon, precis som man gör med jeans, sneakers eller andra accessoarer.

Vi är ett ungt företag med en mindre organisation där alla medarbetare får vara med och påverka rutiner och arbetssätt, samt bolagets övergripande strategi. Vi har ofta aktiviteter för personalen utanför det dagliga arbetet och är måna om att bibehålla en positiv stämning i teamet.

Om tjänsten

Vi söker nu en student för tjänsten som Marketing Intern:

- Pluggar du reklam eller marknadsföring?

- Har du vassaste pennan i klassen?

- Har du ett stort modeintresse?

- Har du grundläggande koll på Photoshop, Indesign och Illustrator?

- Är du expert på sociala medier?

- Vill du vara med och förändra en traditionell industri?

Var med och sätt tonaliteten för Nividas som varumärke och hjälp till att komma med nya innovativa marknadsföringsstrategier. Vi söker en person som kan supporta vår Art Director och marknadskoordinator med idéer, riktigt vassa texter och ansvar för hur vi framställer oss på sociala kanaler, hemsida och i butik. Uppgifter kan variera mellan högt och lågt, från att ena dagen skriva skarp copy till att näst hjälpa till som fotoassistent vid fotografering. Vi är ett litet team som jobbar tajt och snabbfotat. Låter det som något som skulle passa dig, tveka inte att skicka oss ett mail.

Arbetstiderna kommer variera, men sannolikt omfatta 1-3 dagar per vecka (dock ej bundet till vardagar 9-18). Tjänsten är avlönad per timme, med eventuell möjlighet till anställning framöver. Tidsperiod är flexibel beroende på kandidat och hur tjänsten utvecklas.

Tjänsten är främst baserad i Göteborg, men möjlighet finns för kandidater bosatta även i Stockholm. Skicka CV, arbetsprover/portfolio samt varför du tror att du skulle passa i denna roll till martin@nividas.com. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt!