STUDENTRABATT

Nividas är för dig som vill se och upptäcka världen – även som student. Nividas betyder ”vi ser” på esperanto och är grundat med idén att man vill kunna variera glasögon för olika tillfällen och beroende på humör. Därför designar, tillverkar och säljer vi glasögon till ett vettigt pris.

Sitter du på föreläsningar och kisar med ögonen? Känner du dig trött och hängig under tentaperioder? Blir dina ögon extra ansträngda och trötta framför datorn och presentationsmaterialet? Igenkänningsfaktorn är hög hos oss på Nividas och är en av anledningarna till att vi vill erbjuda dig som student en förmånlig studentrabatt på glasögon - 15% på hela sortimentet via Mecenat och Studentkortet.

Hämta din rabattkod här - Mecenat / Studentkortet

Låna hem?

Ibland kan det vara svårt att bestämma sig. Därför får du välja ut tre favoriter bland våra glasögon att testa hemma i fem dagar, kostnadsfritt - fri frakt och retur. Läs mer här om hemlån här.

Beställ online eller kom till någon av våra butiker - allt du behöver är ett recept.

Hittat en favorit bland glasögonen? Kom förbi någon av våra butiker så hjälper vi dig eller beställ enkelt dina glasögon online på nividas.com - allt vi behöver är ditt glasögonrecept.

Ett glasögonrecept kan du ordna via en synundersökning hos valfri optiker, det brukar kosta några hundralappar och sedan äger du ditt recept enligt lag och kan alltså få det utskrivet av optikern. Har du gjort en synundersökning tidigare kan du be optikern om receptet, helst ska det inte vara mer än ett år sedan undersökningen så att din syn inte har förändrats. Läs mer om glasögonrecept här.

Kommer du förbi någon av våra butiker tar du bara med dig ditt recept och vid beställning online laddar du upp ett foto av receptet i varukorgen under ”ladda upp recept”. Har du inte möjlighet att göra det på en gång, går det utmärkt att maila receptet till hello@nividas.com.