Praktikanter - StockholmOm oss:
Vi är ett nystartat, snabbväxande företag som designar, tillverkar och säljer vårt eget glasögonmärke – Nividas – dels i vår webshop www.nividas.com, och dels i våra fyra egna butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt hos ett fåtal utvalda återförsäljare. Sedan vår lansering för cirka 2.5 år sedan har Nividas uppmärksammats i bl.a. Café Magazine, Plaza Interiör, Damernas Värld, Dagens Industri, Style.com, Femina, Mama, Rodeo.net, Modette, Expressen Mode, Sofis Mode, Metro Mode, Plaza Kvinna, ehandel.se, m.fl. År 2016 vann vi Cafés stora modepris inom kategorin "Årets glasögonmärke".

Nividas erbjuder kompletta enkelslipade glasögon (med styrkor och behandlingar) för 1499 SEK, och solglasögon med polariserat solglas för 899 SEK. Vi vill att våra kunder ska kunna variera sina glasögon och solglasögon, precis som man gör med jeans, sneakers eller andra accessoarer – och vi strävar efter att erbjuda ett enklare och roligare alternativ till de stora optikkedjorna.

Just nu är vi inne i en expansiv fas och behöver stärka upp vårt team. För att se alla tjänster vi söker, klicka här!

Sökes: Praktikanter Stockholm

Studerar du på högskola, universitet eller yrkesutbildning och ska göra praktik inom utbildningen? Sök gärna till oss på Nividas – vi har ett konstant behov av ytterligare hjälp och kan erbjuda relativt fria roller där du själv får vara med och påverka dina arbetsuppgifter. Vi har korta beslutsvägar och är något så klyschigt som en ”platt organisation” vilket innebär att bra idéer ofta plockas upp och används – ditt arbete kommer alltså med stor sannolikhet implementeras och användas istället för att hamna i byrålådan. Under praktiken kommer du få lära känna hela organisationen och verksamheten, med stor möjlighet att på riktigt påverka bolagets strategi och processer.

Vi tar gärna emot propåer om praktik oavsett vilken utbildning du läser, men exempel på områden som kan vara av extra intresse för oss är t ex marknadsföring/kommunikation, design, ekonomi, b2b-försäljning, mm.

Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm.

Maila axel@nividas.com med ditt CV och berätta mer om vilken typ av utbildning du läser, vilken typ av praktik du ska genomföra, samt kort om varför du tror att du passar in hos oss.