Optiker - GöteborgOm oss:
Vi är ett nystartat, snabbväxande företag som designar, tillverkar och säljer vårt eget glasögonmärke – Nividas – dels i vår webshop www.nividas.com, och dels i våra fyra egna butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt hos ett fåtal utvalda återförsäljare. Sedan vår lansering för cirka 2.5 år sedan har Nividas uppmärksammats i bl.a. Café Magazine, Plaza Interiör, Damernas Värld, Dagens Industri, Style.com, Femina, Mama, Rodeo.net, Modette, Expressen Mode, Sofis Mode, Metro Mode, Plaza Kvinna, ehandel.se, m.fl. År 2016 vann vi Cafés stora modepris inom kategorin "Årets glasögonmärke".

Nividas erbjuder kompletta enkelslipade glasögon (med styrkor och behandlingar) för 1499 SEK, och solglasögon med polariserat solglas för 899 SEK. Vi vill att våra kunder ska kunna variera sina glasögon och solglasögon, precis som man gör med jeans, sneakers eller andra accessoarer – och vi strävar efter att erbjuda ett enklare och roligare alternativ till de stora optikkedjorna.

Just nu är vi inne i en expansiv fas och behöver stärka upp vårt team. För att se alla tjänster vi söker, klicka här!

Sökes: Optiker Göteborg

Är du social, ambitiös och tycker det är kul med innovation/nyheter? Är du en lagspelare som trivs bäst i ett team med höga mål? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa samt få vara med och bygga ett varumärke? Då kan du vara den vi söker!

Nividas expanderar med nya centrala och designade lokaler i Göteborg, och nu behöver vi anställa 2-3 leg. optiker. Du kommer arbeta med modern utrustning i en nybyggd butik med fokus på inredning och kundupplevelse, tillsammans med ett butiksteam om flertalet anställda. Du kommer utföra synundersökningar, ge rådgivning om synhjälpmedel, samt vid behov kassauppgifter, stilrådgivning, inpassning av glasögon, mm mm.

Då det rör sig om en nyetablering kommer du ges stor frihet att vara med och påverka verksamheten och dess rutiner, både på lokal nivå i den aktuella butiken men även på bolags/varumärkesnivå tillsammans med ledning/grundare. Vi ser helst att du som söker har minst 3 års erfarenhet från branschen sedan examen.

Du bör ha ett stort intresse för design och glasögon/solglasögontrender, samt vara mycket service minded och förstå vikten av riktigt bra kundbemötande. Det är ett plus om du gillar att driva projekt och vara med och bygga upp någonting nytt.

Tjänsten är på 100% med konkurrenskraftig ersättning, provanställning 6 mån och sedan tillsvidareanställning. Tillträde så snart som möjligt. Rekrytering sker löpande, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din CV och ansökan till axel@nividas.com, skriv ”Optiker Göteborg” som ämne i mailet. Frågor om tjänsten eller bolaget besvaras av VD Axel Jacobsson på 0735618868 / axel@nividas.com.