Junior Art Director - StockholmOm oss:
Vi är ett nystartat, snabbväxande företag som designar, tillverkar och säljer vårt eget glasögonmärke – Nividas – dels i vår webshop www.nividas.com, och dels i våra två egna butiker i Stockholm och Göteborg, samt hos ett fåtal utvalda återförsäljare. Sedan vår lansering för cirka 2.5 år sedan har Nividas uppmärksammats i bl.a. Café Magazine, Plaza Interiör, Damernas Värld, Dagens Industri, Style.com, Femina, Mama, Rodeo.net, Modette, Expressen Mode, Sofis Mode, Metro Mode, Plaza Kvinna, ehandel.se, m.fl. År 2016 vann vi Cafés stora modepris inom kategorin "Årets glasögonmärke".

Nividas erbjuder kompletta enkelslipade glasögon (med styrkor och behandlingar) för 1499 SEK, och solglasögon med polariserat solglas för 849 SEK. Vi vill att våra kunder ska kunna variera sina glasögon och solglasögon, precis som man gör med jeans, sneakers eller andra accessoarer – och vi strävar efter att erbjuda ett enklare och roligare alternativ till de stora optikkedjorna.

Just nu är vi inne i en expansiv fas och behöver stärka upp vårt team. För att se alla tjänster vi söker, klicka här!

Sökes: Junior Art Director Stockholm

Är du kreativ och älskar design? Är du en stjärna på bildredigering och att skapa content? Har du alltid drömt om att vara med och bygga ett varumärke? Då kan du vara den vi söker!

Som Junior Art Director kommer du arbeta med allt det visuella som rör Nividas som varumärke – hur ser vår hemsida ut, hur ser vårt bildmaterial ut, hur kan vi förbättra vår paketering, vad sätter vi för visuellt tema kring en ny kollektion eller en kampanj, mm mm. Du kommer arbeta tillsammans med Nividas grundare och VD, och bör vara självgående och initiativrik då du kommer ha stor möjlighet att påverka dina egna arbetsuppgifter.

Vi ser helst att du som söker har studerat på en relevant utbildning, och att du har hunnit jobba minst 1-2 år sedan dess. Du är duktig på och bekväm med att skapa content för både print och digitalt. Du förstår vad som säljer, och du är snabb på att utföra dina uppgifter.

Tjänsten är på heltid, med start omgående, samt lokaliserad till vårt kontor på Almlöfsgatan 3 centralt i Stockholm.

Skicka din CV samt några rader om varför just du passar bra för denna tjänst till axel@nividas.com, skriv ”Junior Art Director” som ämne i mailet. Ju snabbare desto bättre då vi gärna vill tillsätta tjänsten idag!