Ekonomiansvarig - StockholmOm oss:
Vi är ett nystartat, snabbväxande företag som designar, tillverkar och säljer vårt eget glasögonmärke – Nividas – dels i vår webshop www.nividas.com, och dels i våra två egna butiker i Stockholm och Göteborg, samt hos ett fåtal utvalda återförsäljare. Sedan vår lansering för cirka 2.5 år sedan har Nividas uppmärksammats i bl.a. Café Magazine, Plaza Interiör, Damernas Värld, Dagens Industri, Style.com, Femina, Mama, Rodeo.net, Modette, Expressen Mode, Sofis Mode, Metro Mode, Plaza Kvinna, ehandel.se, m.fl. År 2016 vann vi Cafés stora modepris inom kategorin "Årets glasögonmärke".

Nividas erbjuder kompletta enkelslipade glasögon (med styrkor och behandlingar) för 1499 SEK, och solglasögon med polariserat solglas för 849 SEK. Vi vill att våra kunder ska kunna variera sina glasögon och solglasögon, precis som man gör med jeans, sneakers eller andra accessoarer – och vi strävar efter att erbjuda ett enklare och roligare alternativ till de stora optikkedjorna.

Just nu är vi inne i en expansiv fas och behöver stärka upp vårt team. För att se alla tjänster vi söker, klicka här!

Sökes: Ekonomiansvarig Stockholm

Älskar du problemlösning och siffror? Är du social och framåt, vill vara en del av ett ungt och ambitiöst team? Då kan du vara den vi söker!

Som Ekonomiansvarig hos Nividas kommer du arbeta med en mängd olika projekt – stora som små, och dina dagar kommer sällan gå på rutin. Du kommer arbeta tillsammans med Nividas grundare och VD, och bör vara självgående och initiativrik då du kommer ha stor möjlighet att påverka dina egna arbetsuppgifter. Du kommer ansvara för bland annat; löpande bokföring och reskontra (tillsammans med bokföringsbyrå), lönehantering, implementering/drift av affärssystem (Fortnox), kostnadskontroll, budgetering, skapa system och struktur för rapportering till VD/styrelse, skapa KPI-rapportering för daglig uppföljning av verksamheten, mm. Vi ser helst att du som söker har en universitetsexamen inom ekonomi, och att du har hunnit jobba minst 1-2 år sedan dess. Du brinner för att arbeta med en start-up och kanske ser du dig själv som entreprenör på lång sikt.

Tjänsten är på heltid, med start omgående, samt lokaliserad till vårt kontor på Almlöfsgatan 3 centralt i Stockholm.

Skicka din CV samt några rader om varför just du passar bra för denna tjänst till axel@nividas.com, skriv ”Ekonomiansvarig” som ämne i mailet. Ju snabbare desto bättre då vi gärna vill tillsätta tjänsten idag!