Administrations- och butiksjobb / Optiktekniker - StockholmOm oss:
Vi är ett nystartat, snabbväxande företag som designar, tillverkar och säljer vårt eget glasögonmärke – Nividas – dels i vår webshop www.nividas.com, och dels i våra två egna butiker i Stockholm och Göteborg, samt hos ett fåtal utvalda återförsäljare. Sedan vår lansering för cirka 2.5 år sedan har Nividas uppmärksammats i bl.a. Café Magazine, Plaza Interiör, Damernas Värld, Dagens Industri, Style.com, Femina, Mama, Rodeo.net, Modette, Expressen Mode, Sofis Mode, Metro Mode, Plaza Kvinna, ehandel.se, m.fl. År 2016 vann vi Cafés stora modepris inom kategorin "Årets glasögonmärke".

Nividas erbjuder kompletta enkelslipade glasögon (med styrkor och behandlingar) för 1499 SEK, och solglasögon med polariserat solglas för 849 SEK. Vi vill att våra kunder ska kunna variera sina glasögon och solglasögon, precis som man gör med jeans, sneakers eller andra accessoarer – och vi strävar efter att erbjuda ett enklare och roligare alternativ till de stora optikkedjorna.

Just nu är vi inne i en expansiv fas och behöver stärka upp vårt team. För att se alla tjänster vi söker, klicka här!

SÖKES: Administrations- och butiksjobb / Optiktekniker Stockholm

Du kommer arbeta med att ta emot och hjälpa kunder i butiken, och alltid se till att de som besöker oss får ett trevligt och proffsigt bemötande. Du kommer också arbeta med administrativa uppgifter tillsammans med resten av teamet, t ex beställningar till vårt glaslabb och sköta logistik vid beställningar online. Eftersom vi är en liten organisation dyker det dessutom upp spontana uppgifter som du hjälper till med vid behov - alltifrån inventering av lagret till att arrangera om displayerna i butiken.

Vi ser helst att du som söker är mycket social och är en naturlig säljare – du är ovanligt positiv och har väldigt lätt för att ta emot kunder. Det är ett plus om du är glasögonbärare, och ett starkt plus om du är optometritekniker eller har erfarenhet från tidigare jobb hos en optiker.

Tjänsten är på heltid (blandat vardagar och helger), med start omgående, samt lokaliserad till vår butik/kontor på Almlöfsgatan 3 centralt i Stockholm.

Skicka din CV samt några rader om varför just du passar bra för denna tjänst till axel@nividas.com. Ju snabbare desto bättre då vi gärna vill tillsätta tjänsten idag!