Business Development Manager - StockholmOm oss:
Vi är ett nystartat, snabbväxande företag som designar, tillverkar och säljer vårt eget glasögonmärke – Nividas – dels i vår webshop www.nividas.com, och dels i våra två egna butiker i Stockholm och Göteborg, samt hos ett fåtal utvalda återförsäljare. Sedan vår lansering för cirka 2.5 år sedan har Nividas uppmärksammats i bl.a. Café Magazine, Plaza Interiör, Damernas Värld, Dagens Industri, Style.com, Femina, Mama, Rodeo.net, Modette, Expressen Mode, Sofis Mode, Metro Mode, Plaza Kvinna, ehandel.se, m.fl. År 2016 vann vi Cafés stora modepris inom kategorin "Årets glasögonmärke".

Nividas erbjuder kompletta enkelslipade glasögon (med styrkor och behandlingar) för 1499 SEK, och solglasögon med polariserat solglas för 849 SEK. Vi vill att våra kunder ska kunna variera sina glasögon och solglasögon, precis som man gör med jeans, sneakers eller andra accessoarer – och vi strävar efter att erbjuda ett enklare och roligare alternativ till de stora optikkedjorna.

Just nu är vi inne i en expansiv fas och behöver stärka upp vårt team. För att se alla tjänster vi söker, klicka här!

Sökes: Business Development Manager Stockholm

Är du en ’doer’ som kan få många saker gjorda på kort tid, och älskar du problemlösning? Är du social och framåt, och har en naturlig säljarpersonlighet? Då kan du vara den vi söker!

Som Business Development Manager kommer du arbeta med en mängd olika projekt – stora som små, och dina dagar kommer aldrig gå på rutin. Du kommer arbeta tillsammans med Nividas grundare och VD, och bör vara självgående och initiativrik då du kommer ha stor möjlighet att påverka dina egna arbetsuppgifter. Du kommer ansvara för stora som små projekt, inom t ex optimering av webben/e-handeln, expansion av fysiska butiker, logistik, affärssystem, B2B-försäljning, mm mm.

Vi ser helst att du som söker har en universitetsexamen inom exempelvis ekonomi, och att du har hunnit jobba 1-2 år sedan dess. Du brinner för att arbeta med en start-up och kanske ser du dig själv som entreprenör på lång sikt.

Tjänsten är på heltid, med start omgående, samt lokaliserad till vårt kontor på Almlöfsgatan 3 centralt i Stockholm.

Skicka din CV samt några rader om varför just du passar bra för denna tjänst till axel@nividas.com, skriv ”Business Development Manager” som ämne i mailet. Ju snabbare desto bättre då vi gärna vill tillsätta tjänsten idag!